Al mijn Zonen

AL MIJN ZONEN

APRIL 2018

Toneelgroep Muzak speelt Al mijn Zonen

HET VERHAAL

Joe Keller is een succesvol zakenman. Zijn fabriek floreerde in de oorlog door het aanleveren van vliegtuigonderdelen. Inmiddels is Joe uitgegroeid tot de succesvolste zakenman van de staat. Nadat zijn zoon Larry vermist is geraakt tijdens de oorlog, heeft Joe al zijn hoop gevestigd op zijn zoon Chris. Deze wil gaan trouwen met Ann, die eerst verloofd was met Larry. Beide weten dat het bekendmaken van het huwelijk, door moeder Kate zal worden gezien als het definitieve opgeven van hoop op de terugkeer van Larry.


Dan staat de broer van Ann, George, plotseling op de stoep. Hij is op bezoek geweest bij hun vader Steve in de gevangenis. Steve en Joe waren zakenpartners, totdat ze ervan werden beschuldigd moedwillig kapotte vliegtuigonderdelen te hebben verscheept. Joe werd vrijgesproken, Steve werd veroordeeld.

Nu zijn de Kellers bang dat de zaak zal worden heropend en alles weer opnieuw zal worden opgerakeld. De spanningen lopen op en langzaam maar zeker ontvouwt de waarheid zich, een pijnlijke waarheid die de Kellers onder ogen moeten zien.


Schrijver Arthur Miller staat bekend om zijn stukken over het najagen van 'the American dream' en de desastreuze gevolgen hiervan. Miller schreef al mijn zonen voordat hij zijn meest bekende stuk, dood van een handelsreiziger schreef.GALERIJ

Tekst: Arthur Miller

Vertaling: Marcel Otten

Regie: Loes van der Staak

Spel: Sander Berendsen, Lesley Hooft, Alev Kutluer, Mark Lardinoye, Jochem Sollard, Kai Vasmel en Emmelie van den Wall Bake

Fotografie: JPhotosessionsPoster Al mijn Zonen Toneelgroep Muzak
Jochem Sollard, Kai Vasmel en Emmelie van den Wall Bake in Al mijn Zonen
Alev Kutluer en Kai Vasmel in Al mijn Zonen
Emmelie van den Wall Bake en Lesley Hooft in Al mijn Zonen
Jochem Sollard en Mark Lardinoye in Al mijn Zonen
Alev Kutluer en Jochem Sollard in Al mijn Zonen
Emmelie van den Wall Bake en Sander Berendsen in Al mijn Zonen
Kai Vasmel en Jochem Sollard in Al mijn Zonen
Sander Berendsen en Alev Kutluer in Al mijn Zonen

VOLG ONS OP SOCIAL

Muzak op Facebook
Toneelgroep Muzak op Instagram

NEEM CONTACT MET ONS OP


Stuur ons je vraag of opmerking via info@toneelgroepmuzak.nl

© Copyright 2019 - Toneelgroep Muzak