Hoe je ons kunt helpen

Het maken van amateur theatervoorstellingen brengt veel kosten met zich mee. Je kunt toneelgroep Muzak op verschillende manieren helpen om voorstellingen te blijven maken. Als particulier steun je ons bijvoorbeeld door Vriend van Muzak te worden of een eenmalige donatie te doen. Zakelijk kun je ons uiteraard ook steunen, door een schenking te doen of ons te sponsoren.

ZAKELIJKE SPONSORING

Draag je cultuur en amateurtheater een warm hart toe en wil je ons vanuit je bedrijf sponsoren of een schenking doen? Het kan bijvoorbeeld interessant zijn een periodieke gift te geven, omdat deze aftrekbaar is voor de Belastingdienst. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Vriend van Muzak

Onze Vrienden zijn ons dierbaar. Als Vriend steun je ons jaarlijks met een bedrag van minimaal €20. In ruil ben je altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwste voorstelling, ben je welkom bij onze jaarlijkse kerstborrel en open repetitie én ontvang je een consumptie bij je bezoek aan elk van onze voorstellingen. Waar wacht je nog op? Laten we vrienden worden!

Eenmalige donatie

Je kunt ons natuurlijk ook steunen met een eenmalige donatie. Aan een decor geven we meestal een paar honderd euro uit, en theaterhuur kost ons al gauw een paar duizend euro. Maar natuurlijk worden we blij van elk bedrag, want voor een paar tientjes shoppen we al een mooi kostuum bij elkaar!

Muzak bedankt

logo_liggend
vrienden van Muzak 1
logo-mac-jpg-vsbfonds-pay-off-rgb
PBCF_Logo_oranje_RGB
galerie de beuken 2
Thomas-Kruithof