Steun ons

Toneelgroep Muzak bestaat al enkele jaren uit een kerngroep vaste spelers die theatervoorstellingen maakt in Amsterdam. Nieuwe spelers hebben ook altijd de kans zich aan te sluiten bij de groep, ongeacht of zij eerder spelervaring hebben opgedaan. De focus ligt op het ontwikkelen en uitdagen van de spelers, maar misschien nog wel belangrijker: op het spelplezier. Daarnaast hopen we ieder jaar weer nieuw publiek nieuwsgierig te maken naar onze voorstelling, en zo mensen die wellicht niet zo vaak in het theater komen tóch richting het theater te bewegen.

Uiteraard hopen we in de toekomst nog vele stukken te mogen opvoeren en zo te groeien als amateur theatergezelschap. 

Buiten contributie van de leden en inkomsten uit kaartverkoop, worden wij gesubsidieerd door bijvoorbeeld het AFK. Daarnaast zijn onze Vrienden van Muzak van onschatbare waarde voor ons, dankzij hun steun.

Word vriend van Muzak

Als je ook onze vriend wordt, steun je ons met een jaarlijkse donatie. Met die donatie betalen wij bijvoorbeeld onze repetitieruimte, of zo’n mooi kostuum dat je tijdens de voorstelling kunt bewonderen. 

Daarnaast ben je als vriend als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen, krijg je een preview tijdens onze jaarlijkse kerstborrel, krijg je een gratis drankje na de voorstelling en reserveren we de mooiste plekken voor je. 

Vriend worden kan al vanaf 20 euro per jaar.

Sponsoring

Wil je ons liever sponsoren als bedrijf? Stuur ons dan snel een mailtje en vertel ons hierover!

Muzak bedankt:

De vrienden
van Muzak

Galerie
de Beuken