Wil je met ons samenwerken?

We vinden het leuk om van je te horen!

Ieder jaar maken we ten minste één voorstelling. We vinden het altijd leuk om het te hebben over een eventuele samenwerking!

MOMENTEEL GEZOCHT

Op 26, 27 en 28 mei 2022 spelen we de voorstelling MIJN in Cometa, in Amsterdam-Noord. Voor de muzikale omlijsting zijn we op zoek naar een band. Idealiter bestaat je band in elk geval uit een zanger(es), toetsenist, gitarist en percussionist, maar we staan open voor alle samenstellingen.

Lijkt het je wat om met ons samen te werken? Vul het contactformulier op deze pagina in en we nemen contact met je op.

Wat voor samenwerkingen worden we warm van?

Misschien speel je zelf bij een ander toneelgezelschap? Zit je in een band of maak je klassieke muziek met een strijkkwartet? Of maak je juist audiovisuele hoogstandjes? Heb je een locatie waar je een evenement met theater wilt organiseren?
We kunnen eindeloze opsommingen maken, maar het komt er eigenlijk op neer dat we het áltijd interessant vinden om met je in gesprek te gaan om te zien wat er mogelijk is.

Met wie werkten we eerder samen?

Eerder bundelden we al onze krachten met een gelegenheidsband, voor onze locatievoorstelling Richard III en we vierden ons festival Gin&Theater in samenwerking met LAB111, die de gin & tonic bar runde.

Met ons in contact komen?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnenkort contact met je op.