Steun ons

STEUN ONS


Toneelgroep Muzak

bestaat al enkele jaren uit een kerngroep vaste spelers die theatervoorstellingen maakt in Amsterdam. Nieuwe spelers hebben ook altijd de kans zich aan te sluiten bij de groep, ongeacht of zij eerder spelervaring hebben opgedaan. De focus ligt op het ontwikkelen en uitdagen van de spelers, maar misschien nog wel belangrijker: op het spelplezier. Daarnaast hopen we ieder jaar weer nieuw publiek nieuwsgierig te maken naar onze voorstelling, en zo mensen die wellicht niet zo vaak in het theater komen tóch richting het theater te bewegen.

Uiteraard hopen we in de toekomst nog vele stukken te mogen opvoeren en zo te groeien als amateur theatergezelschap. 

Buiten contributie van de leden en inkomsten uit kaartverkoop, worden wij gesubsidieerd door bijvoorbeeld het AFK. Daarnaast zijn onze Vrienden van Muzak van onschatbare waarde voor ons, dankzij hun steun.WORD JIJ OOK ONZE VRIEND?

Als je ook onze vriend wordt, steun je ons met een jaarlijkse donatie. Met die donatie betalen wij bijvoorbeeld onze repetitieruimte, of zo'n mooi kostuum dat je tijdens de voorstelling kunt bewonderen.


Als vriend bieden we je ook een paar extraatjes:

je bent bijvoorbeeld als eerste op de hoogte van de voorstelling die we spelen, je krijgt een preview tijdens onze traditionele jaarlijkse kerstborrel & open repetitie en we reserveren de mooiste zitplaatsen voor je in de zaal! En uiteraard verzorgen we een lekker drankje na afloop van de voorstelling.

HOE WORD IK VRIEND?

Het enige dat je hoeft te doen, is ons online machtigingsformulier in te vullen! Wij regelen dan de rest. Je vriendendonatie wordt één keer per seizoen afgeschreven en wij zullen je hier vooraf van op de hoogte brengen.

Wil je ons liever sponsoren als bedrijf? Stuur ons dan snel een mailtje en vertel ons hierover!

MUZAK BEDANKT


De vrienden van

VOLG ONS OP SOCIAL

Muzak op Facebook
Toneelgroep Muzak op Instagram

NEEM CONTACT MET ONS OP


Stuur ons je vraag of opmerking via info@toneelgroepmuzak.nl

© Copyright 2019 - Toneelgroep Muzak