WIL JE MET ONS MEESPELEN?

We vinden het leuk om van je te horen!

Ieder jaar maken we ten minste één voorstelling. We vinden het altijd leuk om met nieuwe spelers kennis te maken!

open repetitie/auditie

Voor nieuwe producties waarbij rollen vrij zijn, starten we met een open repetitie/auditie-avond. Zo kunnen wij, maar ook jij, zien of we bij elkaar passen.

We repeteren standaard één avond in de week in de Kempenaerstudio. Welke avond dat is, verschilt per jaar. In overleg met de spelersgroep, plannen we ook een aantal weekenddagen in om te repeteren. 

Op dit moment zoeken we geen nieuwe spelers voor een productie. Mocht je op de hoogte willen worden gehouden over toekomstige open rollen, laat dan je gegevens achter via het contactformulier op deze pagina.

Improvisatieworkshop

Ieder seizoen proberen we een improvisatieworkshop van een aantal weken te organiseren. Het is ook mogelijk om hier als niet-lid van Muzak aan deel te nemen. Zo heb je wat langer de tijd om te zien hoe het is om bij ons te spelen. Als je het leuk vindt en er is een rol beschikbaar, is het daarna mogelijk om bij Muzak te blijven spelen en lid te worden. Wil je weten wanneer de volgende improvisatieworkshop is? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier.

aanmelden of meer info?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnenkort contact met je op.