Wil je met ons meespelen?

We vinden het leuk om van je te horen!

Ieder jaar maken we ten minste één voorstelling. We vinden het altijd leuk om met nieuwe spelers kennis te maken!

Op dit moment gezocht

Op 12, 13 en 14 mei 2023 spelen we de voorstelling ‘Van de brug af gezien’ van Arthur Miller, over Italiaanse immigranten in New York. Voor dit stuk zijn we op zoek naar 1 vrouwelijke speler tussen 18 en 25 jaar oud die het leuk vindt om met ons mee te spelen. Muzak maakt elk jaar ten minste één voorstelling en bestaat op dit moment uit zo’n veertien leden.

  • 1 vrouwelijke speler tussen 18 en 25 jaar oud voor de rol van Gina

Over het proces

We repeteren iedere woensdagavond van 20.00-22.30 in de Kempenaerstudio in Amsterdam. In overleg met de groep plannen we ook een paar weekenddagen in om te repeteren.
Spelers betalen een spelersbijdrage van €50 per maand, voor de duur van het repetitieproces.


Over van de brug af gezien

Eddie Carbone werkt als havenarbeider in New York en zorgt samen met zijn vrouw Beatrice voor haar nichtje Gina. Als zij de Italiaanse neven van Beatrice illegaal in huis opvangen, lopen de spanningen al snel hoog op.

Meedoen of meer informatie?

We starten altijd graag met een kennismakingsavond/auditie. Zo kunnen we kijken wie er bij ons past, en kun jij kijken of jij bij ons past. Deze avond staat gepland op woensdag 4 januari 2023. Wil je hier bij zijn of meer informatie? Laat je gegevens achter via het contactformulier en we nemen binnenkort contact met je op.

open repetitie/auditie

Voor nieuwe producties waarbij rollen vrij zijn, starten we met een open repetitie/auditie-avond. Zo kunnen wij, maar ook jij, zien of we bij elkaar passen.

We repeteren standaard één avond in de week in de Kempenaerstudio. Welke avond dat is, verschilt per jaar. In overleg met de spelersgroep, plannen we ook een aantal weekenddagen in om te repeteren. 

Op 29 november 2023 hebben we een auditie-avond gepland voor onze nieuwe productie, die speelt in mei 2024. We zien deze avond vooral als een wederzijdse kennismaking. Heb je interesse om aanwezig te zijn bij deze auditie-avond? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en geef aan dat je interesse hebt in de auditie voor onze nieuwe productie.

Voor nieuwe producties waarbij rollen vrij zijn, starten we met een open repetitie/auditie-avond. Zo kunnen wij, maar ook jij, zien of we bij elkaar passen.

We repeteren standaard één avond in de week in de Kempenaerstudio. Welke avond dat is, verschilt per jaar. In overleg met de spelersgroep, plannen we ook een aantal weekenddagen in om te repeteren.

Op dit moment zoeken we geen nieuwe spelers voor een productie. Mocht je op de hoogte willen worden gehouden over toekomstige open rollen, laat dan je gegevens achter via het contactformulier op deze pagina en geef aan dat je interesse hebt in het spelen van voorstellingen.

Improvisatieworkshop

Ieder seizoen proberen we een improvisatieworkshop van een aantal weken te organiseren. Het is ook mogelijk om hier als niet-lid van Muzak aan deel te nemen. Zo heb je wat langer de tijd om te zien hoe het is om bij ons te spelen. Als je het leuk vindt en er is een rol beschikbaar, is het daarna mogelijk om bij Muzak te blijven spelen en lid te worden. Een nieuwe improvisatiereeks vindt plaats in het najaar van 2024. Wil je meedoen aan deze avonden of meer weten? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier en geef in de opmerkingen aan dat je interesse hebt in de improvisatieworkshop.

Aanmelden of meer info?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnenkort contact met je op.