Wil je met ons meespelen?

We vinden het leuk om van je te horen!

Ieder jaar maken we ten minste één voorstelling. We vinden het altijd leuk om met nieuwe spelers kennis te maken!

Op dit moment gezocht

Eind mei 2022 spelen we de voorstelling MIJN van Koen Caris, over een afgelegen mijnwerkersdorp. Voor dit stuk zijn we op zoek naar 2 mannelijke spelers tussen 18 en 24 jaar oud die het leuk vinden om met ons mee te spelen. Muzak maakt elk jaar ten minste één voorstelling en bestaat op dit moment uit zo’n twaalf leden.

  • 2 mannen tussen de 18 en 24 jaar.

Over het proces

We repeteren iedere woensdagavond van 20.00-22.30 in de Kempenaerstudio in Amsterdam. In overleg met de groep plannen we ook een paar weekenddagen in om te repeteren.
Voor deze twee specifieke rollen, betalen spelers een spelersbijdrage van €25 per maand, voor de duur van het repetitieproces.


Over MIJN

Tien jaar geleden maakte een grote ramp een abrupt einde aan de mijnindustrie. Sindsdien is het dorp afgegleden: het geld is op, en scheuren en verzakkingen zijn aan de orde van de dag. De jongeren dromen ervan het dorp te verlaten, hun ouders dromen maar zo min mogelijk. Tot een paar maanden terug, toen een loterij de helft van de dorpelingen in één klap monsterlijk rijk maakte. De andere helft bleef arm.

Meedoen of meer informatie?

We starten altijd graag met een kennismakingsavond/auditie. Zo kunnen we kijken wie er bij ons past, en kun jij kijken of jij bij ons past. Wil je hier bij zijn of meer informatie? Laat je gegevens achter via het contactformulier en we nemen binnenkort contact met je op.

open repetitie/auditie

Voor nieuwe producties waarbij rollen vrij zijn, starten we met een open repetitie/auditie-avond. Zo kunnen wij, maar ook jij, zien of we bij elkaar passen.

We repeteren standaard één avond in de week in de Kempenaerstudio. Welke avond dat is, verschilt per jaar. In overleg met de spelersgroep, plannen we ook een aantal weekenddagen in om te repeteren. 

Op dit moment zoeken we geen nieuwe spelers voor een productie. Mocht je op de hoogte willen worden gehouden over toekomstige open rollen, laat dan je gegevens achter via het contactformulier op deze pagina.

Improvisatieworkshop

Ieder seizoen proberen we een improvisatieworkshop van een aantal weken te organiseren. Het is ook mogelijk om hier als niet-lid van Muzak aan deel te nemen. Zo heb je wat langer de tijd om te zien hoe het is om bij ons te spelen. Als je het leuk vindt en er is een rol beschikbaar, is het daarna mogelijk om bij Muzak te blijven spelen en lid te worden. Wil je weten wanneer de volgende improvisatieworkshop is? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier.

Aanmelden of meer info?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen binnenkort contact met je op.